Ons Bedrijf

als kwaliteit telt

Meijer Installatietechniek Vasse is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende installatietechnische werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 20 augustus 2007 en is uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen werkterrein, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van gas, water, sanitair, cv en elektra. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het lassen van grote leidingsystemen (cv, koeling) in kantoorgebouwen, fabriekshallen en tehuizen, de complete aanleg van al uw loodgieterswerk en elektra in uw (nieuwbouw) woning tot het verplaatsen van bijv. een c.v. ketel of radiator.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-16443586